Romahdus..

Posted on

Mun voimat lienevät ihan lopus. Olen umpikujassa. En jaksa, halua, pysty tekemään mitään, nyt voin vain itkeä. Uupumus. Pettymys. Vapisen kauttaaltani. Pakenin romahdusta liian kauan. En tiedä miten selviän, en todellakaan tiedä. En kykene mihinkään, oon tyystin lopussa. En voi vain nukkua, mutten tiedä onko musta mihinkään muuhun. Tää repii mut hajalle. Toivottavasti tää ei tapa mua. En todellakaan tiedä miten tää päättyy..

Pieni surkea mytty sohvan nurkassa kyyneleet silmissään.

 

 

-Elina


One thought on “Romahdus..

  1. Moi!

    Mä tässä luin sun viimeisimmät postauksesi läpi ja mulla tuli parikin ajatusta. Tuntuu että sä kovin vähättelet sun kokemia traumoja aina joissain kohdin (tiedän, että on ihmisiä ketkä on kokenut pahempaa/mut on luotu heikoksi lenkiksi).. Ethän sä itsekään vähättelisi jonkun muun ihmisen kokemuksia, joka olisi joutunut kokemaan saman kuin sinä? Jotta sä voit oppia rakastamaan itseäsi, sun täytyy nähdä se tosiasia, että sä oot joutunut erittäin kaltoin kohdelluksi aikoinaan ja se todellakin jättää syvät jäljet. Sä oikeasti tarvitset apua. Sä kirjoitit jossain välissä myös, että et terapeutillesi kaikesta pysty puhumaan. Tiedän että se saattaa tuntua tosi mahdottomalta, mutta entä jos sä sanoisitkin terapeutillesi, että on asioita joista sä et vaan pysty puhumaan ääneen? Kirjoittaisit esimerkiksi lapulle ne asiat, joita sun tekisi mieli kertoa muttet pysty, ja antaisit sen terapeutillesi luettavaksi. He ovat ihmismielen ammattilaisia, suosittelen kokeilemaan.
    Sun menneisyys heijastaa sun nykyisiin ihmissuhteisiin. Se on hyvin loogista, sun aivoihin on jäänyt muisto miten asiat toimii ja voisin kuvitella että jonkinlainen kognitiivinen terapia voisi auttaa, se että sun aivoyhteydet pikkuhiljaa poisoppii noista kokemuksista ja antaa tilaa uusille näkemyksille (kaikki ihmiset eivät olekaan pahoja tai halua satuttaa, ja minä en halua tulla satutetuksi vaan rakastetuksi, ja pystyn ottamaan rakkauden vastaan). Ja usko tai älä, se on aivan mahdollista. Se tulee viemään paljon, paljon aikaa, mutta jos sä otat sun ensisijaiseksi projektiksi saada itsesi kuntoon, sä aivan varmasti tulet onnistumaan. Se vaatii paljon mutta myös antaa paljon. Todella paljon jaksamista sinne. Mukavaa että sulla on ollut myös hyviä hetkiä, ja ne muistuttakoon sinua siitä, että elämä voi todellakin olla muutakin kuin helvettiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 45 = 46