Alakulo

Posted on

Tänään oli hiljainen päivä. Alakuloinen päivä. Tai ei ihan aamusta asti, mutta melkein. Ei vaan jaksa mikään huvittaa, en pystynyt keskittymään mihinkään varsinkaan päivän kuluessa. Mikään ei tuntunut miltään.  Väsyttää. Tää jatkuva alakuloinen, surumielinen olotila masentaa. En jaksa tätä fiilistä, varsinkaan kun minulla ei ole harmaintakaan aavistusta mistä tämä johtuu. Haluan vain käpertyä mahdollisimman pieneksi mytyksi sängyn nurkkaan. Olisipa minulla joku joka kaipaisi ja pystyisi lohduttamaan.

Hymyilemiseen tarvitaan kuulemma vain kolmasosa lihaksista joita tarvitan murjottamiseen. Mutta eikö ole kaikkein helpointa pitää kasvolihakset aivan rentoina, alakuvoisuus ilme kasvoilla? Enhän tarvitse siihen yhtään lihasta.

Huomenna on luvassa tappopäivä: lähden kotoa herätys 6.45, 7.40 lähden kouluun, koulussa: ruotsia (75min), hyppytunti (75min), bilsaa(75min) ja äikkää (120min), suoraan koulusta autokoululle jossa teoriatunti 16.30-18. Kotiin pääsen ehkä 19.15., ku tarvii viel käydä kaupassa. Huokaus. Sitten läksyt ja masun ruokkimista. Ja nukkumaan. <3

 

 

 

-Elina

 

 

Ps. En ole ikuisuuksiin ehtinyt kirjoittaa kuulumisia, en tosin tiedä kiinnostaako ketään mitä mulle kuuluu, mutta joo. Mulla on mennyt vähän paremmin viime viikkoina, mitä nyt pari huonoa hetkeä, mutta muuten on mennyt varsin siedettävästi. Olen saanut facen kautta kaksi uutta ystävää. En usko kertovani heistä täällä oikeastaan mitään, koska he molemmat tietävät blogini osoitteen, joten varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan. Autokoulun olen myös aloittanut, jos en sitä täällä ole aiemmin maininnut. Vielä olisi monta monta ajotuntia, mutta teoriatunteja on vain 4x90min. Kolukin alkoi tuossa kaksi viikkoa sitten. Siellä menee kohtalaisen siedettäväsi, kun ei oteta huomioon, että keskeytin ekan viikon jälkeen hissan. Mulla on koeviikolla kolme koetta: äikkä, bilsa ja ruotsi. Noiden lisäksi preppaan muistiani ja käyn myös matikan kurssilla, jonka olen siis suorittanut vuosi sitten..

Eipä kai tässä muuta. Käyn laittamassa herätyskellon soimaan ja vedän peiton korviin. ZZZzzz…


4 thoughts on “Alakulo

  1. Maanantaina tais olla jotain ilmassa, mullakin oli aika huono päivä… Ja kyllä kiinnostaa 😉

  2. Tän tekstin julkasusta on jo aikaa, mutta noh satuin lukemaan tän vasta nyt, joten… Mun tekee mieli sanoa sulle jotain, mutta en oikein tiiä, miten saisin mun ajatukset sanoiks. Mutta vaikutat ihmiseltä, jota mä ymmärrän. Jotenkin hienolta tyypiltä. Oikeesti. Ja tunnen suurta myötätuntoa sua kohtaan. Vaikka ei me ees tunneta, mutta ei kai sillä mitään väliä ole. Mutta voimia sulle. (:

    • Mukavaa, kun joku edes lukee tätä enää.. Enhän ole jaksanut tänne mitäön päivittää ties koska viimeksi. Ja kyllä mulle saa kommentoida milloin vaan, vaikka postaukset olisivatkin ties kuinka vanhoja. Kommentit piristävät aina hieman. <3

      -Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 5 = 3