Ei huvita

Posted on

Raahauduin viimeisillä voimillani ylös sängystä ja kouluun.

 

Screenshot_2014-09-27-01-43-06-1

 

Vetkuttelin sängyssä niin pitkään kuin vain mahdollista. Cissy piti minulle seuraa. Kaappasin sen monta kertaa kainalooni, rapsuttelin sitä ja supisin sen korvaan.  Elinen teatterissa käynti taisi viedä voimani. Jouduin käymään kahdesti kaupungilla: ensimmäisellä kerralla kävin Kristan luona ja juoksin pitkiä matkoja vesisateessa, minulla oli minuutti aikataulu. Oli pakko edes kaupoissa käydessä pitää naama peruslukemilla ja vaikuttaa iloiselta.  Teatterissa oikeasti nautin. Olin katsomassa koulusta Kuninkaan puheen. Olin katsomassa sen myös perjantaina 24.4., silloin olin äidin kanssa ja juhlimme 18-vuotis synttäreitäni.

Rakastan teatterissa käymistä, olen aina rakastanut.  Mutta eilinen taisi kaikesta huolimatta olla minulle liian raskas. No tänään ollaan mieli maassa.

Screenshot_2014-09-27-01-33-57-1

-Elina


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

84 − 79 =