Hiukan parempi fiilis (MAANATAI 27.4.))

Posted on

Screenshot_2015-04-27-14-48-55-1

 

Kaupunkiin tulin, kiertelin pari kauppaa läpi. Yhdestä löysin mieletyömän hyvät kesäkävelykengät. Haen ne keskiviikkona, kun joka tapauksessa tulen uudestaa kaupunkiin.

Jouduin kävelemään kiitettävän pitkän matkan ryhmään, ulkona paistoi aurinko ja oli muutenkin oudon lämmin, minäpä olin aamulla tehnyt pukeutumisen suhteen totaalisen virhearvion, joten minulla oli lämpivät sateenpitävät vaattet päällä. Kävellessäni meinasin paistua, jatkoin vain ajattelemalla ostavani jäätelön.  Suosikkini suklaa ja mansikka.

Screenshot_2015-04-27-14-47-08-1

En huomannut ottaa omasta jäätelöannoksestani kuvaa, joten jouduin tyytymään netin tarjontaan. Kuvassa siis suklaa ja luulisin vadelma jäätelö pallot, vaikka annokseni oli suklaa ja mansikka.

 

 

Screenshot_2015-04-27-14-47-26-1

 

Tämä oli siis maanantain 27.4. klo 15.00. postaus. Vähän myöhässä, mutta no jaa..

 

 

-Elina


4 thoughts on “Hiukan parempi fiilis (MAANATAI 27.4.))

 1. Hei! Luin melkein sun kaikki kirjotukset äskön, olit hyvin osannu ilmaista kaikkee itsestäs, mä oon 18v poika, tän vuoden alussa kävin terveydenhoitajalla ja se anto mulle ajan jollekki lääkärille, siel sitte se totes että mulla on vaikee masennus =p siinä sitten oli kaikenlaista ja yli 1kk ihan hyvin menny, mutta nytten taas kaikki ajatukset palaillu, on ollu niin tyhjä olo nää viimeiset 2vko, oon vaan aatellu kaikkee mun pään sisäl enkä oo jaksanu tehä oikeen mitää, ja nytten löysin sun blogis täält ku selailin kaikkee, ihan hyvin oot kirjottanu kaikest sun jutuist, ymmärrän aika hyvin, enny kaikkee tietenkää, mut tsemppii sulle!Jatka vaan näitten tekemistä oli hienoo lukee että sul välillä menee hyvin vaikka niitä huonoja päiviä onkin, ja kirjoittaminen auttaa tietenkin kun saa purkaa oloaan, sori jos mun teksti on vähän sekavaa, haluun vaan sanoo sen että, joku päivä elämä paranee ja kannattaa kattoo mitä tulevaisuus tuo, ite odotan sitä päivää vielki mut kumminki (=

  • Kiitos paljon kommentistasi! 🙂

   Sulle on ollu jonkin verran apuu mun blogin lukemisesta, ymmärdinkö oikein. Ja jos haluat jutella mun kans enemmän ja avautuu niin mulle käy. 🙂 Ei tarvii yhtään ajatella, ettenkö haluaisi/ym ajatella, kuulla jne sun koko elämän stooriis, että mulla on omassaki elämäs tarpeeks pureskeltavaa. Valetta. Mä lähestulkoon janoan kuulla muiden huolia, sillä niinä hetkinä mä saan jotain muuta ajateltavaa, kuin omat huoleni. En sano et oisin sun tai kenenkään muun 24/7 päivystävä terapeuutti. Ehdottomasti ei. Mä olen vaan joku jonka elämä on ollut aika pitkälle perseestä ja haluan auttaa muita masennuksen ym. kanssa taistelevista selviämään siitä hengissä. Mä en osaa auttaa itseäni, mutta osaan olla muille tukena, muille jotka eivät tukea muualta saa.

   Ei sun tekstis ollu mitenkään sekavaa, kyllä siitä selvän saa. 🙂

   Kiittäen piristävästä kommentistasi

   -Elina

   • ymmärsit oikein juu ja siis totta kai haluun jutella jollekki, sun sähköpostiis vai täällä?

    • Sähköpostilla, niin meen keskustelut jaa vaan meen välille. Sä tuskin haluut kuuluttaa asioitas koko netille ja se on helpompaa s.postilla.

     -Elina

     Ps. Mä voin laittaa sulle eksks viestii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

88 − 84 =